Rutinemessige oppdateringer

Alt faginnhold oppdateres jevnlig (metadata). Det vil si endringer i skjema, variabler, rapporter, populasjoner, beslutningsstøtte, oversiktsbilder mm.

Tid
Ansvarlig
Helse Nord
Månedlig oppdatering, en av de første virkedagene per måned
DIPS
Helse MidtMånedlig oppdatering, en av de første virkedagene per månedDIPS
Helse Vest
Månedlig oppdatering, en av de første virkedagene per måned
DIPS
Helse Sør-Øst
6 ganger i året (første uke i jan, mars, mai, juli, sept, nov).  Mulighet for to ekstra oppdateringer uten ekstra kostnader.Sykehuspartner
PrivateEtter avtale, minimum i forbindelse med versjonsoppgradering.  Anbefaler minst kvartalsvise oppdateringer.DIPS
Bergen KommuneVanligvis ukentligBergen Kommune

Dersom det er behov for å få inn endringer raskt, kan det avtales ekstra oppdatering. Det gjelder alle steder.

Versjonsoppgradering

Normalt gjøres det 2 oppdateringer av database og programversjon ganger årlig. Det vil si utvidelse av funksjonalitet i selve programmet, f.eks. nye integrasjoner eller moduler, samt ikke-kritiske feilrettinger. Enkelte rapporter kan kreve databaseendring, og dermed en versjonsoppgradering. Det samme gjelder for nøkkeltall.