Dersom du får melding om at pasienten finnes i databasen, søk så frem pasienten i "Finn person" ved å bruke fødselsdato, eks 070874. Det er ikke nødvendig å bruke spesialtilgang.

Knytt pasienten til ønsket gruppe på ditt arbeidssted. Gå deretter ut av pasientens journal ved å klikke på det røde krysset.

Klikk på "oppfrisk"-knappen under "Aktive pasienter" for å få opp pasienten i listen.

Søk etter pasienten og klikk en gang på vedkommende sitt navn slik at den blir markert med gul farge.

Høyreklikk og velg "Endre personalia".

Da vil du få frem et skjermbilde der du kan legge inn de siste 5 sifrene i personnummeret.

Neste gang du går via DIPS for å hente pasienten, vil du ikke møte på samme problem.

Om dette ikke hjalp og du fortsatt har problemer, ta kontakt med oss på fasttrak@dips.no