På noen installasjoner er det mulig å bytte mellom flere fagjournaler, eksempelvis FastTrak Diabetes, FastTrak ENDO og FastTrak BDJ.  Brukerne kan ha individuelle ønsker om hvilken fagjournal de ønsker å starte i.

Om en klikker på fagjournal, nede til venstre i bildet, kan en velge andre fagjournaler.

Hvis man bytter fagjournal FØR det er valgt pasienter, altså like etter oppstart av FastTrak, kommer dette spørsmålet opp:

Svarer man ja her, vil brukeren alltid starte med denne fagjournalen. Det er mulig å endre tilbake eller bytte til en annen fagjournal når som helst ved å gjenta prosedyren (merk at det må byttes fagjournal direkte etter oppstart av FastTrak og før det velges pasient).