Poliklinikkene har mulighet til å se detaljerte data for internt bruk i miljøet, helt ned på poliklinikk-nivå, og kan sammenlikne seg med andre poliklinikker i hele Norge.

For å velge RHF, HF eller ditt sykehus, klikk på Menu og velg. Her får du opp poliklinikker til sammenligning.

En får opp trenddiagram ved å klikke på de ulike resultatene (se rød pil). Man kan også klikke på et valg i "Sammenligne med" for å få en grafisk oversikt over flere poliklinikker, HF eller RHF.

Klikk HER for å få fremgangsmåte som slideshow.