Klikk på linken HER om du ønsker å se fremgangsmåte for oppretting av ny bruker.

For å opprette nye brukere, må en være superbruker og ha tilgangsrollen Brukerstøtte.

Oppretting av brukere gjøres via AdminTool som ligger i \bin mappen.

1. Dobbelklikk på "Legg til ny"

2. Klikk på mappe for å søke etter bruker i domenet

3. Sjekk at du står i rett domene

4. Velg aktuell AD-gruppe

5. Klikk "Vis brukere" for å se alle brukere i valgt AD-gruppe

6. Merk ønsket bruker og klikk "Velg"

7. Velg ønsket Arbeidssted

8. Velg yrke

9. Klikk på "Legg til"

For å legge inn Personalia, dobbelklikk på "Rediger bruker", søk vedkommende opp og legg til personalia ved å velge "personen" i bildet under.