Øverst i startbildet til FastTrak Diabetes (Noklus) ligger det snarvei til Dashboard.

Det er også mulig å logge på via https://dashboard.fasttrak.no/

Logg på med brukernavn og passord.

Ved første gangs pålogging, velg «Jeg vil registrer meg som bruker».

Her må organisasjonen være kjent. En kan ikke bruke privat mailadresse, kun jobbmail.

Om du har problemer med første gangs pålogging, kan du velge «Har du ikke mottatt bekreftelsesinstruksjoner?» for å få denne sendt på nytt (kan være stoppet i mailsystem som spam).

cid:image003.png@01D587FA.B01E30C0